Огласи

капини

Приказна која го растажи регионот: Крадци на дете му ги украдоа капините, еве што се случи потоа
Вирално

Приказна која го растажи регионот: Крадци на дете му ги украдоа капините, еве што се случи потоа

Неодамна целиот регион беше потресен од приказната за малиот Зухдија Алиќ (13) од селото Брлошци во БиХ, кој продавал диви…
Back to top button