Огласи

капа

Ако сакате да пиете кафе во кафуле на глава ќе мора да носите шапка за социјална дистанца
Вирално

Ако сакате да пиете кафе во кафуле на глава ќе мора да носите шапка за социјална дистанца

Сопственикот на едно кафуле во Германија, со својот изум, покажа креативност и оригиналност, а во исто време привлече клиенти.  …
Back to top button