Огласи

Кападокија

Еве со кого нашата позната фолкерка ужива како Хурем Султан на најромантичното место во Турција – ќе се изненадите!
Наши ѕвезди

Еве со кого нашата позната фолкерка ужива како Хурем Султан на најромантичното место во Турција – ќе се изненадите!

Пејачката сподели величествени фотографии од најубавото место во цела Турција. Познатата фолк пејачка Ирена Спасовска по напорните настапи реши оваа…
Back to top button