Огласи

кандило

Ви откриваме зошто служи кандилото и зошто се пали пред икона
Хороскоп

Ви откриваме зошто служи кандилото и зошто се пали пред икона

Која е целта на кандилото, зошто служи и зошто се пали пред иконата на светителот на кого се молиме Во…
Back to top button