Огласи

Канан Узерли

Ова е родената сестра на Хурем – таа е пејачка и нејзиниот глас ќе ве воодушеви
Наши ѕвезди

Ова е родената сестра на Хурем – таа е пејачка и нејзиниот глас ќе ве воодушеви

Мерјем Узерли откри како таа и нејзината сестра Канан изгледале како девојчиња Познатата турска актерка Мерјем Узерли која се прослави…
Back to top button