канал 77

Ноќен Експрес – ново сатирично, хумористично и забавно шоу на Канал 77 со Столе Наумов
Култура[тор]

Ноќен Експрес – ново сатирично, хумористично и забавно шоу на Канал 77 со Столе Наумов

Радио Канал 77 стартуваше со нов проект под името Радиовизија. Станува збор за мултимедијална платформа со чиј склоп ќе се…
Back to top button