Огласи

Канада

Миломир од Канада секој Божиќ им подарува пари на луѓето од родниот град
LIFESTYLE

Миломир од Канада секој Божиќ им подарува пари на луѓето од родниот град

Најблиските роднини на Миломир добија по 5000 евра, помладите по 4.000 евра, а децата по 2.500 евра. Добро познат Србин…
ВЕТЕНА ЗЕМЈА: Мојот живот во Канада, четири години по напуштањето на Македонија
LIFESTYLE

ВЕТЕНА ЗЕМЈА: Мојот живот во Канада, четири години по напуштањето на Македонија

Јас сум тој што продадов сè и се преселив со своето семејство од Македонија. Минувавме низ царинска контрола на скопскиот…
Јован Јованов: „Во Америка само небото е граница“
Интервју

Јован Јованов: „Во Америка само небото е граница“

Пејачот од групата „Магија“, подоцна продолжи со соло кариера, а сега веќе е истакнат докажан автор, композитор и изведувач. Јован…
Back to top button