Огласи

камера

Бел кит му ја украде камерта на кајакарот, а тоа што се случи е нешто неверојатно
LIFESTYLE

Бел кит му ја украде камерта на кајакарот, а тоа што се случи е нешто неверојатно

Норвежанецот Јоаким Ларсен бил на неговиот кајак кога видел прекрасен бел кит во негова близина. Китот дојде да се поздрави,…
Back to top button