Огласи

кал

Брачен пар изгради куќа од кал (видео)
LIFESTYLE

Брачен пар изгради куќа од кал (видео)

Оваа куќа од кал во Австралија е нешто посебно! Земјен брод (како што го нарекуваат овој дом) е самостојна зграда…
Овој златен ретривер вистински знае да ужива! (видео)
LIFESTYLE

Овој златен ретривер вистински знае да ужива! (видео)

Не секој родител ќе му дозволи на своето дете да скокне во калта. Сопствениците на кучиња исто така не се…
Back to top button