Огласи

калиопи букле

.Еве во каков однос е Калиопи со сопругата на својот поранешен сопруг – ова никој не го очекуваше
Наши ѕвезди

.Еве во каков однос е Калиопи со сопругата на својот поранешен сопруг – ова никој не го очекуваше

Кралицата на македонската поп-музика Калиопе Букле е гордоста на нашата земја, маестрален музичар, композитор и текстописец, талент кој тешко дека…
Back to top button