Огласи

Калина Велевска

Грчките спасители се најодговорни за смртта на планинарите Калина и Александар?
Вирално

Грчките спасители се најодговорни за смртта на планинарите Калина и Александар?

Дали Калина и Александар можеа да бидат спасени? Ви го пренесуваме во целост фејсбук статусот на Влатко Деловски од Битола во…
Калина не покажувала знаци на живот, но Александар бил жив кога дошле спасувачите?
Вирално

Калина не покажувала знаци на живот, но Александар бил жив кога дошле спасувачите?

Планинарот Александар Миновски бил жив кога го пронашле , но по неуспешниот обид за спасување спасувачите се откажале?! Ова го…
Писмо преку кое се огласија фамилиите на загинатите планинари Калина и Александар
Вирално

Писмо преку кое се огласија фамилиите на загинатите планинари Калина и Александар

Фамилиите на загинатите планинари испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија. -Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец“…
„Гушнете ги најблиските и кажете им дека ги сакате“ – прочитајте ги последните пораки на Калина на Фејсбук
Новости

„Гушнете ги најблиските и кажете им дека ги сакате“ – прочитајте ги последните пораки на Калина на Фејсбук

Погледнете го последното интервју но и последните пораки на Фејсбук на планинарката Калина која загина на Кајмакчалан Калина Велевска (26),…
Back to top button