Огласи

како да носите

Како да носиме високи чизми и каков модел да купиме
Модни совети

Како да носиме високи чизми и каков модел да купиме

Чизмите до над колена се апсолутен тренд за оваа сезона, а за нивната голема популарност придонесоа и многуте познати девојки…
Како со малиот црн фустан да ги сокриете неостатоците, а да ги истакнете предностите
Модни совети

Како со малиот црн фустан да ги сокриете неостатоците, а да ги истакнете предностите

Во малиот црн фустан жената не може да биде премногу лежерно или премногу свечено облечена, изјави еднаш Карл Лагерфилд, додавајќи…
Back to top button