војска

Спасен објави своја фотографија од времето кога служел војска – погледнете како изгледал
Наши ѕвезди

Спасен објави своја фотографија од времето кога служел војска – погледнете како изгледал

Спасен покажа како изгледал додека служел војска. Спасен Силјаноски е еден од најуспешните машки пејачи на фолк – музика во…
Back to top button