Ознака: водителка

Се породи една од нашите најпознати водителки и откри од кој пол е БЕБЕНЦЕТО – откри и кое преубаво име го избра за него!

Младата македонска водителка соопшти прекрасна вест, честитки пристигнуваат од сите страни. Јована Аврамовска е водителката…