бизнисм Бахреин

Ова место е вистински рај за странските работници – просечната плата е 6000 евра
Кариера

Ова место е вистински рај за странските работници – просечната плата е 6000 евра

Ала Нофал се пресели од неговиот роден Јордан во Бахреин кога имал само 25 години. Тој бил вработен во продажба…
Back to top button