бидермаер

Зошто невестите носат бидермаер?
MAMA

Зошто невестите носат бидермаер?

Дали знаете зошто тој се носи воопшто? Секоја невеста ја планира својата венчавка до најмали детали, а една од нив…
Наскоро ќе застане под олтарот? Јелена Розга ги воодушеви сите со своето последно видео
Наши ѕвезди

Наскоро ќе застане под олтарот? Јелена Розга ги воодушеви сите со своето последно видео

Сите се нестрпливи да ја видат во венчаница Јелена Розга во последно време откако раскина со Стјепан Хаусер се облекува…
Back to top button