бивш

Кажи му збогум на бившиот и еднаш преболи го ЗАСЕКОГАШ!
MAMA

Кажи му збогум на бившиот и еднаш преболи го ЗАСЕКОГАШ!

Надминување на вашата поранешна љубов, тагата и празнината по прекинот на врската може да бидат најтешките работи на светот. Треба…
Back to top button