Биба Додедва

МЛАДА И ЗГОДНА – Биба Додева покажа како изгледала на СВОЈАТА СВАДБА
Наши ѕвезди

МЛАДА И ЗГОДНА – Биба Додева покажа како изгледала на СВОЈАТА СВАДБА

Популарната пејачка сподели фотографии од нејзината младост, односно од свадбата со поранешниот сопруг. Биба Додева и овој пат ја изненади…
Back to top button