Биба Додева

Ќерката на нашата пејачка МАЃЕПСУВА СО УБАВИНАТА: Славеше цело семејство – таа беше НАЈВЕСЕЛА
Наши ѕвезди

Ќерката на нашата пејачка МАЃЕПСУВА СО УБАВИНАТА: Славеше цело семејство – таа беше НАЈВЕСЕЛА

Биба сподели фотографии од нејзините најблиски и ја откри причината за славење. Пејачката Биба Додева не е многу активна на…
Сега е јасно на кој личи: Биба Додева со емотивна порака за СВОЈАТА МАЈКА
Наши ѕвезди

Сега е јасно на кој личи: Биба Додева со емотивна порака за СВОЈАТА МАЈКА

Биба напиша емотивна порака за својата покојна мајка и ги трогна сите. Биба Додева е еден од најдобрите женски вокали…
Back to top button