бејрут

Потресен момент од еkсплозијата во Бејрут: Татко инстинктивно го спасува својот син додека се тресе домот
Вирално

Потресен момент од еkсплозијата во Бејрут: Татко инстинктивно го спасува својот син додека се тресе домот

Либанската престолнина Бејрут вчера беше потресена од две силни експло зии во кои беа загубени многу човечки животи, илјадници беа…
Back to top button