Бејби Лазања

Бејби Лазања сите пари што ги доби ги донираше во хуманитарни цели – ваков човек ретко се раѓа
Новости

Бејби Лазања сите пари што ги доби ги донираше во хуманитарни цели – ваков човек ретко се раѓа

Хрватскиот пејач Бејби Лазања кој го освои второто место на Евровизија, денес ја одби наградата што му беше доделена од…
ПО ЕВРОВИЗИЈА: Сите „збеснаа“ по БЕЈБИ ЛАЗАЊА, но тој е заљубен во оваа девојка
TV

ПО ЕВРОВИЗИЈА: Сите „збеснаа“ по БЕЈБИ ЛАЗАЊА, но тој е заљубен во оваа девојка

Хрватскиот претставник на Евровизија, Бејби Лазања, е дефинитивно морален победник и неговата песна е веќе хит не само во регионот…
Back to top button