Бесјана Касами

Невиден џумбуш во Скопје – пејачката му фрла евра и долари на колегата, пари летаат на сите страни
Наши ѕвезди

Невиден џумбуш во Скопје – пејачката му фрла евра и долари на колегата, пари летаат на сите страни

Беа поканети и бројни познати личности, меѓу кои беше и Лила Филиповска, а славеничката блескаше во фустанот што го носеше…
Back to top button