Бестемсу Оздемир

Прошетајте се низ луксузниот дом на познатата турска актерка
Холивуд

Прошетајте се низ луксузниот дом на познатата турска актерка

Бестемсу Оздемир се прослави со улогата на Нулифер во серијата „Љубов и пари“ Таа за разлика од ликот кој ја…
Back to top button