Беса

Целиот Балкан зборуваше за љубовната сцена со оваа Македонка, но МАЛКУМИНА знаат дека таа е внука на позната Југословенка!
Наши ѕвезди

Целиот Балкан зборуваше за љубовната сцена со оваа Македонка, но МАЛКУМИНА знаат дека таа е внука на позната Југословенка!

Нејзината тетка, Марија Тоциновски, беше позната актерка во поранешна Југославија! Популарната серија „Беса“ е една од најгледаните телевизиски серии во…
Back to top button