Берта одевска

Еве како познатата Македонка ужива во убавините на Охридското Езеро: Мојата земја, мои луѓе…
Наши ѕвезди

Еве како познатата Македонка ужива во убавините на Охридското Езеро: Мојата земја, мои луѓе…

Берта воодушевува со својот изглед каде и да се појави. Без шминка, во целосно природно издание, на Берта Додевска не…
Back to top button