Берлин

Анета од „Молика“ повеќе не изгледа исто, направи драстична промена – откри и со кого се забавува
Наши ѕвезди

Анета од „Молика“ повеќе не изгледа исто, направи драстична промена – откри и со кого се забавува

Нејзиниот нов изглед ги изненади сите Нашата позната фолк-пејачка Анета Љумаковска ги изненади сите со својот нов имиџ што го…
Back to top button