беркли

Ања Ветерова: „ Благодарна сум на моите родители што ми го овозможија ова задоволство“
Интервју

Ања Ветерова: „ Благодарна сум на моите родители што ми го овозможија ова задоволство“

Девојчето кое со право може да кажеме дека го живее својот сон. Ања Ветерова реши своето образование да го дродолжи…
Back to top button