беремен

Оваа жена се породи на 67-годишна возраст: „Останав бремена по природен пат“
LIFESTYLE

Оваа жена се породи на 67-годишна возраст: „Останав бремена по природен пат“

Тиен е веројатно е најстарата мајка во Кина. Таа роди девојче кое таа и нејзиниот една година постар сопруг ја…
Back to top button