Бергузар Корел

Турската убавица повеќе не изгледа вака: Шехерезад го смени личниот опис, сподели фотографии и ги воодушеви сите
Коса

Турската убавица повеќе не изгледа вака: Шехерезад го смени личниот опис, сподели фотографии и ги воодушеви сите

Убавата 40-годишна актерка Бергузар Корел, потекнува од познато турско актерско семејство. Фото: Инстаграм / Бергузар Корел Нејзина првата улога беше…
Шехерзад и Сулејман конечно ја покажаа нивната НАСЛЕДНИЧКА – уживаат во раскошниот дом
TV

Шехерзад и Сулејман конечно ја покажаа нивната НАСЛЕДНИЧКА – уживаат во раскошниот дом

Фотографиите ги воодушевија нивните фанови… Познатите актери Бергузар Корел и Халит Ергенч важат за еден од омилените парови и тоа…
Back to top button