берберот

Ова е куќата во која што „Малчанскиот бербер“ го чувал девојчето
Вирално

Ова е куќата во која што „Малчанскиот бербер“ го чувал девојчето

12 годишната Моника Каримановиќ која со денови ја бараше цела Србија беше пронајдена во селото Пасјача. Нејзиниот киднапер Нинослав Јовановиќ…
Погледнете ја реакцијата на родителите кога слушнаа дека нивното девојче е пронајдено
Вирално

Погледнете ја реакцијата на родителите кога слушнаа дека нивното девојче е пронајдено

Пронајдено е девојчето од Србија, „берберот“ се обидува да избега во Бугарија Моника Каримановиќ беше пронајдена во селото Пасјача, а…
Back to top button