Бенјамин Кличиќ

Поранешната Гранд ѕвезда си ја соголи душата – невестата го остави пред свадбата, тагува сé уште по неа?!
Новости

Поранешната Гранд ѕвезда си ја соголи душата – невестата го остави пред свадбата, тагува сé уште по неа?!

Поранешниот учесник во „Ѕвездите на Гранд, Бенјамин Кличиќ, ги израдува своите верни фановите со новата песна „Пожешка од сонце“. Станува…
Back to top button