бензинска пумпа

ВОЗЕНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Џиновски билборд смачка бензинска пумпа, има и мртви
Вести

ВОЗЕНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Џиновски билборд смачка бензинска пумпа, има и мртви

Најмалку осум лица загинаа кога силните ветрови урнаа огромен билборд на бензинска пумпа во Мумбаи. Несреќата се случила денеска. Повеќе…
МУ НАТОЧИЛЕ 30 ЛИТРИ ПЛИН ВО БОЦА ОД 24 ЛИТРИ?! Пумпашот вели дека проблемот е во горештините
Вирално

МУ НАТОЧИЛЕ 30 ЛИТРИ ПЛИН ВО БОЦА ОД 24 ЛИТРИ?! Пумпашот вели дека проблемот е во горештините

Колку и да трошите за гориво, многумина секогаш ќе кажат дека плаќаат повеќе отколку што им ставиле во резервоарот. Тоа…
Back to top button