бенедик

Денеска го славиме мудрецот и исцелител, Преподобен Бенедикт Нурсиски
Хороскоп

Денеска го славиме мудрецот и исцелител, Преподобен Бенедикт Нурсиски

Роден е во Нурсиската област во Италија, во 480 година, од богати и угледни родители.   Не се задржа долго…
Back to top button