бел фустан

Нашата поранешна пратеничка ги изненади сите – ова е најубавото издание во кое сме ја виделе досега
Стил

Нашата поранешна пратеничка ги изненади сите – ова е најубавото издание во кое сме ја виделе досега

Комбинација што зрачи со елеганција и стил Поранешната пратеничка од редовите на СДСМ, Сања Лукаревска, воодушевува со својот префинет стил.…
Нашата пејачка во издание од кое тешко ќе го тргнете погледот – оваа мама никогаш не изгледала поубаво!
Стил

Нашата пејачка во издание од кое тешко ќе го тргнете погледот – оваа мама никогаш не изгледала поубаво!

Пејачката никогаш не изгледала подобро! Нашата позната фолк-пејачка Елена Велевска никогаш не изгледала подобро, а тоа може да се заклучи…
Back to top button