белучи

55-годишната филмска дива заведува во новата фотосесија
Холивуд

55-годишната филмска дива заведува во новата фотосесија

Моника Белучи е дел од насловната страна на италијанското издание на „L’Officiel“. Филмска дива изгледа сензуално и моќно на фотографиите…
Back to top button