белки

АЛЕКСАНДРА САКАШЕ ДА ИМА ЦРНИ БЕЛКИ! Отиде во тату-студио, претрпе болки, а потоа ослепе
Вирално

АЛЕКСАНДРА САКАШЕ ДА ИМА ЦРНИ БЕЛКИ! Отиде во тату-студио, претрпе болки, а потоа ослепе

Александра Садовска (25) од Вроцлав, од западниот дел на Полска, била заслепена откако ги тетовирала своите белките на очи во…
Back to top button