бела куќа

Пет месеци ja украсуваше: Меланија покажа како ќе изгледа Белата куќа за Божиќ
Celebrity

Пет месеци ja украсуваше: Меланија покажа како ќе изгледа Белата куќа за Божиќ

Mеланија Трамп ја накити елката пред шест дена што ќе ја краси Белата куќа оваа година, продолжувајќи ја традицијата која…
Back to top button