бекута

Сите им ја бараат диетата: Ана ослабе 17, а Мркоњиќ 27 килограми
Наши ѕвезди

Сите им ја бараат диетата: Ана ослабе 17, а Мркоњиќ 27 килограми

За само неколку месеци Ана ослабе 17 килограни. Популарната српска пејачка Ана Бекута задно со нејзиниот партнер Милутин Мркоњиќ решија…
Back to top button