без

Иако се без шеќер, овој вид бонбони има лош ефект врз организмот!
BEAUTY

Иако се без шеќер, овој вид бонбони има лош ефект врз организмот!

Бонбоните без шеќер и не се баш најдобрата и безопасна опција за здравјето. Производите без шеќер не содржат шеќери, но…
Back to top button