без раце

Николета, родена е без две раце, но тврди: Можам се сама да направам …
LIFESTYLE

Николета, родена е без две раце, но тврди: Можам се сама да направам …

Како дете секогаш беше љубопитни. Таа секогаш ме прашуваше „како успеваш ова?“, Како го управуваш ова? Родена е без двете…
Back to top button