без долна облека

Еве како изгледа „Денот без панталони“ во светот и зошто овој празник не го слават кај нас
Celebrity

Еве како изгледа „Денот без панталони“ во светот и зошто овој празник не го слават кај нас

Подземните железници во Њујорк, Берлин, Прага, Милано и во многу други градови вчера беа преполни со луѓе во долна облека.…
Back to top button