без вода

Погледнете кој ќе снема ВОДА утре
Вести

Погледнете кој ќе снема ВОДА утре

Од ЈП Водовод и Канализација информираат поради промена на затварач од ф – 600 мм на ул. „Беласица“ б.б во…
Back to top button