бездомни

Дете од Тетово каснато од куче, во полиција приjавил нејзиниот татко
Новости

Дете од Тетово каснато од куче, во полиција приjавил нејзиниот татко

Бездомните кучиња се проблем кој се провлекува со години во нашето општество. Во пследните неколку ден во неколку градови ширум…
Хуманиот Џош е фризер кој бесплатно ги шиша бездомниците
LIFESTYLE

Хуманиот Џош е фризер кој бесплатно ги шиша бездомниците

Џош Комбс е лондонски фризер кој одлучи фризерницата да ја замени со фризерски салон кој ќе биде на улица. Ова…
Back to top button