безбедност

Основни совети за ваша безбедност и безбедност на вашето семејство во случај на поплави
Дом и семејство

Основни совети за ваша безбедност и безбедност на вашето семејство во случај на поплави

Поплавеното подрачје треба да го избегнуваат малите деца, бремените жени и луѓето со здравствени проблеми се додека истото не биде…
Back to top button