бебе. породи

Топалко стана дедо, очите му се полни со солзи – прва фотографија и од бебето кое доби преубаво име
Новости

Топалко стана дедо, очите му се полни со солзи – прва фотографија и од бебето кое доби преубаво име

Ќерката на познатиот фолк пејачка Милан Топаловиќ Топалко, Хелена Топаловиќ, беше примена во болница откако и пукна воденикот. Таа набргу…
Back to top button