бајрам

Тој Албанец, а таа Македонка: Докажаа дека љубовта победува сѐ – еве како славеа Бајрам
Наши ѕвезди

Тој Албанец, а таа Македонка: Докажаа дека љубовта победува сѐ – еве како славеа Бајрам

Александра проговори за својот сакан и тешкотиите низ кои поминале. Александра Шијакоска долги години е дел од македонската Инстаграм сцена.…
Back to top button