Бата Живојновиќ

Малку познат детаљ од животот на Бата Живојновиќ: Актерот имал необично хоби, на крајот запалил сè
Наши ѕвезди

Малку познат детаљ од животот на Бата Живојновиќ: Актерот имал необично хоби, на крајот запалил сè

Да беше жив денеска познатиот српски и југословенски актер Бата Живојиновиќ ќе наполнеше 87 години. За легендарниот актер се раскажани…
Back to top button