Барбара Ракикевиќ

Мелита и нејзиниот поранешен сопруг повторно заедно: Еве кој ги спои – на среќата ѝ нема крај
Наши ѕвезди

Мелита и нејзиниот поранешен сопруг повторно заедно: Еве кој ги спои – на среќата ѝ нема крај

Убава причина за славење имаше во семејството, а Барбара се пофали и на социјалните мрежи. Некогашната водителка Мелита Ракикевиќ гордо…
Back to top button