барање

Престани да ги бараш своите мани, така само ги нагласуваш и ги зголемуваш
MAMA

Престани да ги бараш своите мани, така само ги нагласуваш и ги зголемуваш

Престани постојано да се гледаш во огледало, барајќи ги своите несовршености. Да, тие постојат, постоеле и ќе постојат во иднина,…
Back to top button