банкомат

Граѓаните одбегнуваат кеш: Плаќањето со картички станува помасовно поради страв од корона
Вирално

Граѓаните одбегнуваат кеш: Плаќањето со картички станува помасовно поради страв од корона

Пандемијата од коронавирусот ќе доведе до намалување на употребатга на готвина. Коронавирусот ќе го забрза падот на употребата на готовина…
Back to top button